Fashion & Beauty My Life

When you LOVE fashion!

Kaikilla meillä on intohimoja, minulla yksi niistä on kauniit vaatteet ja asusteet. Olen aina tykännyt seurata muotia ja näin taaksepäin ajatellessa moni muotiasia olisi saanut jäädä toteuttamatta. Kuitenkaan mitään ei kaduta, koska se oma tyyli löytyy vain kokeilemalla. Kuitenkin vähän myös hymyilyttää kaikki viritelmät mitä on tullut testailtua..

Minua harvoin löytää pikamuotien kaupoista. Rakastankin kauppoja missä on vähän tavaraa esillä ja että ne ovat oikeasti kauniisti esillä. Olen myös todella tarkka materiaaleista ja monesti joku aivan ihana tuote on jäänyt ostamatta, koska siinä on ollut keinokuitua mukana. Suosin vain laadukkaita materiaaleja, kuten pellavaa, puuvilla, silkkiä ja villaa. Nytkin olen investoinut pariin mekkoon, joiden tiedän kulkevan omalla matkallani aina. Ostan vain sellaisia tuotteita, mitä tiedän käyttäväni 10vuodenkin päästä. Löytyy minulta toki pari sellaistakin mekkoa, joissa materiaali on viskoosia tai polyesteriä tai niiden sekoitetta. Ne ovat mukavia päällä, mutta hirveän kylmällä niillä ei tarkene. Akryyli on itselle ehdoton ei! Jos sitä on tuotteessa vähänkään, se jää kauppaan.

Ajaton klassikko, Marimekko. Tämän neuleen olen omistanut pari vuotta ja ahkerassa käytössä on ollut. 100% Villaa.

Ostotottumukset on itsellä; vähän harvemmin ja laadukasta. Olen löytänyt aina ulkomailta kaikenlaisia helmiä, mutta nyt se asia on ollut tauolla ja toivonkin että se korjaantuu lähiaikoina. Ulkomailla parasta on ihanat pikkuputiikit tai sitten vastaavasti isot kauppakeskukset joista löytyy ihania pikkuputiikkeja tai laadukkaita vaateketjuja joita ei Suomesta löydy.

Samsoe samsoen neuleet ovat myös vertaansa vailla. Tämäkin 100% villaa jos oikein muistan.

Entä sitten vaatteet ja raha? Itse koen, että laadukkaasta vaatteesta voi maksaa muutaman sata euroa. Koen jopa, että jos löydän jonkun oikein ihanan aarteen ja tilillä on varaa ostaa se, ostaisin varmasti vaikka hinta olisi paljonkin. Koen, että se on sijoitus itseeni. Ja perustelen sen myös sillä, että oikestaan muita paheita minulta ei löydy. Toiset tykkää laittaa rahaa esim. savukkeisiin tai viineihin, minä haluan käyttää sen kauniisiin vaatteisiin ja asusteihin!

Reserved. Viime kesän mallistosta. Tämä on 100% viskoosi, mutta yksi mun käytetyimmistä mekoista. Huomaa muuten, että Amarillossa on hyvä peili kun tämä on jo toinen kuva sieltä..

Omia lemppareita:

 • By Malina- Ruotsalainen suunnittelija, kenet löysin viime vuonna. Valmistaa ihania tyttömäisiä ja naisellisia vaatteita. Joka mallistosta löytyisi jotain mitä haluaisin ostaa.
 • Tommy Hilfiger- Ajaton klassikko vuodesta toiseen.
 • Marimekko- Rakastan Marimekon myymälöitä. Ne ovat aina siistejä ja juurikin esimerkki siitä minkälainen kauppa on minun makuun. Selkeä, järjestelmällinen eikä liikaa tavaraa esillä.
 • Andiata- En omista kuin yhden mekon, mutta tämä mekko on saanut kehuja niin paljon että varmasti Andiataa tulee ostettua jatkossakin.
 • Samsoe samsoe- Laadukkaita vaatteita, neuleet varsinkin koska niitä omasta kaapista löytyy.
 • Makia- Makialta löytyy aina aika ajoin kunnon helmiä. Heillä on myös tyylikäs miesten puoli!
 • Reserved- Ainut ketjuliike missä käyn säännöllisesti. Eli aina silloin kun olen Pasilassa..

Minulla on myös muutama suosikki, joita himoitsen mutta en omista vielä:

 • Chanel
 • Dior
 • Louis vuitton
 • Hermes
 • Zimmermann

Tykkään myös reissuilla ollessa keräillä t-paitoja. Löytyy jos jonkin maan t-paitoja kaapista ja yksi lemppari huppareista on ostettu suoraan Southfork Ranchilta, missä Dallas on kuvattu. Nämä kaikki on sitten sellaisia keräilyjuttuja. Löytyy myös aidot bootsit hapsuilla, jotka tuli ostettua Texasista.

Ja yksi mun aarteista Emme dress By Malina. Tämä pääsi jo kerran loppumaan, mutta onneksi sitä tuli lisää. Sitten lähti heti tilaukseen ja sain tämän kaunokaisen omakseni. Tämä mekko on kesän 2021 mallistosta. Tänä vuonna siellä on sama mekko, mutta vihreänä. Sekin on upea!

Entä sinä? Mitkä on sinun lempparit? Ja pihistätkö vai panostatko? Kuulisin mielelläni kuinka teillä toimitaan. ☺️

Because we all love fashion and fashion belongs to everyone! ❤️

Ihanaa kesää!

//Maija

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *