Lifestyle My Life Wellness

Uutta oppimassa!

Sanonta; Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta, pitää kyllä paikkansa! Itse yritän aina mennä epämukavuusalueelle ja olen aina valmis kokeilemaan kaikkea uutta! Tänä talvena tosiaan menin todelliselle epämukavuusalueelle ja lähdin laskettelemaan! Olen lasketellut viimeksi ala-asteella ja se meni kaikkea muuta kuin putkeen, enemmänkin päin puuta.. Nimittäin meille laitettiin vain sukset jalkaan ja pukattiin mäkeen. Kukaan ei neuvon neuvoa antanut. Niinhän siinä sitten kävi, että mäkeä tultiin alas ja lujaa, kunnon syöksylaskua. Matka päättyi lopulta seinään, minnes muuallekaan? Siinä hetkessä päätin, että ei koskaan enää. Ei mistään hinnasta.

Meidän posse!

No kuinkas kävikään? Onneksi mulla on parhaat siskon lapset! He pitävät kyllä huolen siitä, että laakereille ei jäädä makoilemaan. Ja koska edelleen tunnen itseni parikymppiseksi niin tottakai olen aina valmis, varsinkin kun heistä on kyse.. Niin meille varattiin yksityinen laskettelukoulu Lapuan Simpsiöltä! Siellä me menimme peräjulkkaa, minä tietysti ensimmäisenä tekemässä lapsille latua, koska haluanhan olla esimerkkinä lapsille että kaikkea kannattaa kokeilla ja voittaa epävarmuudet ja jännitykset! Niin me puolentoista tunnin aikana kaikki kolme opeteltiin laskettelemaan. Kuinka upeaa onkaan tunne oppia jotain uutta. Kuitenkin vielä parempaa on seurata kun lapset oppii ja onnistuu!

Hyvin luistaa.

Me saatiin tästä uusi ihana yhteinen harrastus. Lapset osaa jo laskea mäet kuin mäet, itse en aivan vielä kyllä ole sillä tasolla.. Jyrkät alamäet tullaan toistaiseksi pyörimällä alas.. Oppia ikä kaikki vai miten se meni.. Pääsiäisenä lähdetään Rukalle harjoittelemaan, toivottavasti siellä on pitkiä ja loivia mäkiä missä saa tekniikan hiottua kunnolla kuntoon. Enpä olisi koskaan uskonut että saan Lapissa osallistua muuhunkin kuin after skihin, näin ne ajat muuttuu!

Täytyy vielä mainita Lapuan Simpsiön laskettelukoulu. Voin kyllä sydämestäni suositella sitä kaikille. Meillä kävi vielä todellinen tuuri meidän opettajan kanssa. Saatiin opettajaksi maailman ihanin Olli. Ollilla oli kyllä hommat hallussa, hän oli just oikea opettaja mulle ja lapsille. Ja muutenkin jos on epävarma ja mietityttää uskaltaako lähteä, niin kannattaa vaikka varata laskettelukoulu!

Koska olet viimeksi kokeillut jotain uutta? Ja onko sulla joku tai jokin mikä motivoi aina uudestaan ja uudestaan kokeilemaan kaikenlaista, välillä jotain jopa hullunlaista? Ja kerro myös mistä uskalluksesta olet erityisen innoissasi?

Ihanaa kevään jatkoa!

//Maija

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *