Fashion & Beauty My Life

Ripsiseerumi

Ostin alkukesästä heräteostoksena ripsiseerumin.. Oli Kicksissä viikonloppu dealina Grande Lash seerumi. Se on Kicksissä lähtöhinnaltaan melko arvokas, niin oli kiva ottaa kokeiluun puoleen hintaan. Ostaessani tuotetta olin todella skeptinen, koska ajattelin että ei se voi kyllä ripsiä kasvattaa. Ja ehkä pikkaisen siinä naureskelinkin, että kaikkea ne keksii..

Grande Lash ripsiseerumi. Omien kokemusten numero. 1!

Aloitin tosiaan seerumin käytön tunnollisesti, laittamalla sitä joka ikinen ilta. Aina tietenkin puhdistetuille kasvoille. Ensimmäisen kuukauden aikana huomasin sen eron, että ripset oli hiukan vahvistuneet. Ja jokseenkin näyttivät tummemmilta. Toisen kuukauden jälkeen ero oli jo selkeä ja ripset olivat huomattavasti pidemmät, paksummat ja tuuheat. Kolmen kuukauden jälkeen ripset olivatkin jo täydessä kukoistuksessaan.

Tässä kuva ennen seerumin käyttöä. Harmittaa kun en ottanut parempia aloituskuvia, koska olin niin skeptinen, että ne muka kasvaisi niin ajattelin ettei tästä kunnon juttua saisi tehtyä.

Seerumi ei ärsyttänyt omia silmiäni laisinkaan. Ja kun ostin tätä, minulla oli mukana valveutunut ystäväni joka osasi kysyä, että käytetäänkö tässä silmänpaine? ainetta. Kicksissä vakuutettiin, että heidän omissaan tätä ainesosaa ei käytetä. Tuotetta ei suositeltu raskaana oleville tai imettäville äideille. Seerumi oli helppokäyttöinen. Ja itse sain siitä n. Neljän kuukauden annoksen.

Ja tässä nyt ripseni kolmen kuukauden jälkeen! Uskomaton ero!

Vaikka omat ripseni olivat ennen seerumiakin pitkät ja vahvat, veihän tämä seerumi ne aivan omalle tasolle! Itse en ole ripsienpidennyksistä innostunut enää vuosikausiin. En jaksa sitä kierrettä, mihin siinä joutuu sen huollon kanssa. Ja en jaksa myöskään maata kahta tuntia ripsipenkissä. Ja sitten mulle kävi aina niin, että nukahdin ja sitten heräsin siihen kun silmät oli täynnä liimahöyryjä. Eli tämä seerumi sopii tosi hyvin omiin käyttötarkoituksiin. Nyt ripset on jo niin pitkät, että jos ne on vähän huonosti niin niihin ottaa vähän kipeää kun ne on niin pitkät ja painavat. Täytyy jossain vaiheessa ehkä vähän leikata niitä. Innostuin myös jossain vaiheessa laittamaan seerumia hiukka myös alaripsille ja tuloksena on nyt se, että ulkonurkasta alaripset menee aivan kiharalle!

Ainut miinuspuoli mistä itse en tykkää on se, että ripsiä kasvaa ihan tuonne sisänurkkaan. Nyppäsin kerran sieltä sitten ripsen pois ja toista kertaa ei siihen kyllä pysty, kyllä se niin kipeää otti.

Nyt on ihana kun ripset on ilman ripsiväriäkin tosi näyttävät. Ja sitten ripsivärillä saa niihin enemmän tai vähemmän näyttävyyttä tilanteen mukaan! Grande Lash ripsiseerumi ehdottomasti jatkoon!

//Maija

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *