Lifestyle My Life Travel

Odottavan aika on pitkä

Tiedät varmasti sen tunteen kun odotat jotain? Olet vaikka varannut itsellesi hieronnan ja tuntuu, että mitä lähempänä se hieronta on, sitä enemmän tuntuu olevan paikat jumissa. Tai onko tuttu tunne, että loma alkaa ja se viimeinen työpäivä ennen lomaa tuntuu IKUISUUDELTA, vaikka se olisi poikkeuksellisesti lyhyempi kuin normaalit työpäivät..?

Odottavan aika on pitkä.

Ostin meille paperihääpäivä lahjaksi kahden yön miniloman Järvisydämeen. Alkuperäinen ajatus oli Aruba, mutta Aruba tuntui vielä kaukaiselta ajatukselta rajoituksiin nähden. Järvisydän on varmasti yhtä hyvä! ?

Kesäloma meni suhatessa Suomea päästä päähän, niin nyt on ihana kun on selkeä määränpää missä ollaan kaksi yötä. Mennään sinne ja tullaan kotiin. Ei tarvitse matkalla miettiä missä yövytään ja kuinka kauaksi jaksetaan tänään ajaa.

Ja tosiaan, odottavan aika on pitkä. Joni kyselee melkein päivittäin kauanko vielä reissuun. Ei enää kauan, kun vaan malttaa odottaa. Kiva on kuitenkin tämäkin aika kun saa suunnitella reissua ja miettiä mitä kohteessa tehdään. Ainakin syödään hyvin ja nukutaan. Mutta meidät tuntien aktiviteetteja on oltava, ihan paikallaan ei pysty koko aikaa olemaan..

Olen aina ollut sitä mieltä, että ihmisen psyyke jaksaa paremmin kun on mitä odottaa. On tärkeä pitää oma elämä koko ajan pienenä seikkailuna, koska sitähän tämä on! Tehkää, kokekaa ja nauttikaa ihmiset! Tehkää mieluummin enemmän kuin vähemmän.

Jokaisesta päivästä pystyy tekemään omannäköisensä seikkailun. Tässä seikkailulla luonnon ihmeellisessä maailmassa.

Itsellä on todella isot odotukset Järvisydämestä. Kerron sitten myöhemmin kuinka odotukset toteutuivat.

Synkkä ja harmaa Marraskuinen perjantai tänään. Onneksi on mitä odottaa!

//Maija

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *