My Life

Niputettuna vuosi 2019

Jokaiseen vuoteen mahtuu aina hyviä ja huonoja juttuja. Kumpikin niin hyvät kuin huonot hetket kuuluvat jokaiseen vuoteen. Mennyt omani on kuitenkin ollut kuitenkin parhain ikinä. Vastoinkäymisiäkin toki on ollut, mutta ne kuuluvat asiaan. Seuraavaksi lyhyesti oma vuoteni.

Alkuvuosi meni rauhassa häitä järjestellen ja töitä tehden. Oikeastaan koko 2018 loppuvuosi ja tämä alkuvuosi meni hääkutsuja tehdessä, niin mukavaa puuhaa se oli. ? Lopulta ne sitten valmistuivat, Jonin pienen painostuksen ansiosta.

Hetki siinä meni, mutta hyvät tuli.

Seuraavaksi lähdimmekin jo kohti Thaimaata ja hääpaikkaamme. Olimme kylläkin enemmänkin reppureissulla ja kävimme hääpaikan lisäksi Ko Samuilla, mikä on yksi meidän lemppareista ja tietysti Bangkokissa, koska se tarjoaa aina jotain uutta. Tällä reissulla meillä oli aika tiukka aikataulu ja paljon valvomista ja nyt kun häät on pidetty, voin kertoa että reppureissussa oli vähän sellainen olo että ollaanko hulluja kun häät pidetään ulkomailla. No ei me onneksi oltu.

Onnellinen siitä, että hääpaikka oli täysi 10.

Tämän reissun jälkeen ei kauaa ehditty kotona olla kun lähdettiin Seychelleille, taas rinkat selässä. Pari viikkoa meni siellä. Reissu oli mukava, mutta kohteena kuitenkin semmoinen että olisin ollut viikon jälkeen valmis tulemaan kotiin. Siellä ei ollut muutakun rantoja ja lisää rantoja.. Kaikki peräjälkeen samanlaisia. Hienoja tottakai, mutta rantoja on kuitenkin tullut nähtyä eikä nämä ollut yhtään sen erikoisempia kun muuallakaan. Kilpparit olivat upeita ja ikimuistoisia ja täten myös reissun kohokohta. Kiva oli käydä, mutta ei sinne tarvi toiste lähteä.

Rannalta rannalle.

Oli kesäkuuta kun tulimme Seychelleiltä. Siinä oli pari viikkoa kun lähdimme Berliiniin. Berliini oli tosi kiva paikka ja sinne tulee varmasti lähdettyä uudestaan.. Meille osui sinne todella kuumat kelit, ei ainakaan tarvinnut palella.

Piece of Berlin Wall

Syksyllä mun ihanat ystävät järjestivät minulle polttarit. Meillä oli kertakaikkiaan ikimuistoinen reissu. Ensin he veivät minut mökille ja sitten lähdimme Puolan Gdanskiin. Koko viikonloppu oli täynnä mukavaa yhdessäoloa ja Puolassa päästiin kaikki ratsastamaan. Nämä tytöt ovat täyttä kultaa.

Hevosten kanssa olo on kokonainen. ❤️

Sitten olikin jo häät ja taas mentiin pari viikkoa. Se nyt edelleenkin on parasta tähän asti ikinä.

❤️

Loppuvuosi on mennytkin sitten todella nopeaa. Töissä avattiin myymälä ideaparkkiin ja kaikki on uutta ja ihmeellistä, että aika on kulunut tosi nopeasti.

Vuosi on ollut vauhdikas ja sisällöltään todella rikasta aikaa. Olikin mukavaa loppuvuodeksi vain rauhoittua. Onneksi siskoni perheellä on kaikki rentoutumiseen tarvittavat välineet, niin joulu kuin uusi vuosikin on mennyt paljuillessa ja pihasaunoessa. Yllättäviäkin asioita on tullut matkan varrella, mutta kaikella on aikansa ja tarkoituksensa.

Matkustelua ajatellen tällä hetkellä on pieni ähky. Täytynee miettiä mihin sitä seuraavaksi suuntaa, missä olisi jotain uutta annettavaa. Tällä hetkellä on parasta olla vaan kotona ja rapsutella elukoita.

Tämän vuoden uusin tulokas.

Uusi vuosi tuo tullessaan mitä tuo. Sinänsä mitään uudenvuodenlupauksia ei erikseen tullut tehtyä, mutta ajattelin kuitenkin että kävisin kerran kuukaudessa hierojalla ja saisin ylläpidettyä 2019 vuonna hankkimani salikunnon. Katsotaan vuoden lopussa kuinka on käynyt. Ja tietenkin toivoisin, että läheisteni, ystävieni ja eläinteni kanssa saisin olla terveenä. Terveys on kuitenkin kaikkein tärkein.

Ihanaa uutta vuotta kaikille, toivottavasti se tuo teille kaiken toivomanne. ❤️

2020

// Maija

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *