Lifestyle My Life Travel

New year and some old things.

Uudenvuoden lupaukset.. En tehnyt, en ainuttakaan. Mielestäni uusivuosi on hankala aika luvata mitään, sitten siihen pettyy kun ei se pidäkään. Toissa vuonna tein lupauksen, että käyn joka kuukausi hierojalla. Oli muuten paras lupaus koskaan ja tosiaan kävin luottohierojallani Juhalla joka ikinen kuukausi! Olin silloin fyysisesti paljon notkeammassa kunnossa sen hieronnan takia. Se lupaus pitäisi pitää aina, joka vuosi elämän loppuun asti.. Mutta jos täytyy säästää, mistä tulee säästettyä ekana? No varmaankin aina aloitetaan vaikka sitten hieronnasta.. Mutta kuinka edellisvuonna oli varaa käydä joka kuukausi? No varmaan nytkin olisi, asiat pitäisi vain priorisoida. Suurin ongelma on kuitenkin varmaan siinä, että olen aika extempore ihminen ja hierojalle pitäisi päästä heti tai viimeistään seuraavana päivänä siitä kun se mieleen tulee.. No se ei tietenkään onnistu kun hierojalla on varauskirja ääriään myöten täynnä.. Mutta hieronnasta tai omasta hyvinvoinnista ei saa tinkiä. Nyt täytyy tehdä ryhtiliike ja varata hieroja!

No se hieronnasta. Uudenvuoden vaihde on aina hassu. On hirveästi toivoa, haaveita ja jonkinlaista uutta intoa.. Onneksi vuosi vuodelta odotukset vain pienenevät uudenvuoden juhlinnan suhteen. Ja sekin on hyvä hyväksyä, että asiat eivät aina (juuri koskaan) mene niinkuin on ajatellut. Sen takia mitään vuosia ei kannata kauheasti käsikirjoitella..

17.1.2022 Mihin tammikuu on oikein mennyt?

Sen sijaan on parasta korjailla asioita ympäri vuoden. Jos huomaat että joku asia pitäisi olla toisin, asialle voi tehdä jotain vaikka olisi heinäkuu. Ei kannata odotella vuodenvaihdetta aina muutoksen tekemiseen. Minkään asian suhteen ei myöskään kannata tehdä äkkikäännöstä. Itse tykkään prosessoida asioita pitempään, varsinkin isoissa muutoksissa. Ja isoihin muutoksiin voi kulua paljon aikaa, kaikki ei tapahdu yhdessä yössä. Ja tuntuukin, että muutokset jotka tehdään pidemmän kaavan mukaan, tuntuvat olevan pysyvämpiä.

Minkä muutoksen itse haluaisit tehdä? Ei uuden vuoden takia, vaan itsesi takia?

P.S

Omat uudenvuoden juhlinnat ovat menneet useasti mönkään, vaikka odotukset ovat olleet korkealla. Nuorempana tuli nähtyä kaikenlaista. Kerran yksi heilui puukon kanssa ja toisella kerralla silloinen rakas ystävä teki kurjasti. Hulvattomin muisto on kuitenkin Intiasta kun olimme siellä seitsemän vuotta sitten kun vuosi vaihtui. Kaikki oli viimeisen päälle; illalliset ja ilotulitukset, oikein kunnon juhlat. Minä olin sitten kuinkas muutenkaan kun aivan järkyttävässä mahataudissa. Jäi siinä sitten illalliset syömättä ja juhlat juhlimatta.

7 vuotta sitten Intiassa. Minä en ole muuttunut yhtään, mutta lapset on kasvanut ?

Tänä vuonna uusivuosi meni niinkin villisti, että kuohari on vieläkin jääkaapissa avaamattomana. ?

//Maija

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *