Lifestyle My Life

Midsommar! Midsummer! Juhannus!

Kuka muu on rakastaa juhannusta? Mulle juhannus on aina ollut jostain syystä tosi tärkeä. Kesä vaan on jotenkin ihmisen parasta aikaa ja juhannuksena luonto on jotenkin parhaillaan. Juuri katselin tuossa juoksulenkillä ollessani kuinka upea luonto on tällä hetkellä. On niin vihreää ja kukat kukkii. Katsoin myös kukkia sillä silmällä missä on parhaimmat, koska aion tänä juhannuksena tehdä luonnon kukista kimpun kotiin.

Vehreys ❤️

Juhannukseen liittyy aina myös odotuksia. Täytyy olla hyvää ruokaa ja juomaa. Saa vähän niinkuin luvan perästä herkutella. Juhannukseen kuuluu myös vahvasti saunominen. Ulkoilu on myös parasta ja tunnelmaa ei lannista edes miljoona hyttystä. Juhannus on myös aina aika nopeasti ohi ja se vasta on tylsää.

Kaikki juhannukset ovat olleet aina erilaisia. Lapsena muistan juhannukset Kalajoella. Siellä oltiin kunnon karavaanareina. En niistä toki hirveästi muista, mutta sen kuitenkin että siellä aina joskus oltiin. Nuorena tehdyt festarireissut ovat vertaansa vailla, niistä voisi kirjoittaa kokonaisen kirjan. Ne reissut onnistuivat aina.

Lompsotellen juhannukseen.

Sitten tuli ”aikuisuus” ja festarit jäivät. Mulla kesti muutama vuosi kyllä päästä yli siitä, että enää ei festareille juhannuksena lähdetä. Siitä on kuitenkin yli päästy ja nyt se ei enää käy mielessä edes vaihtoehtona (vaikkakin olisin varmasti heti valmis lähtemään jos joku pyytäisi?).

Joka tapauksessa, tänä vuonna on luvattu upeaa keliä! Siitä täytynee ottaa kaikki irti. Haluaisin leipoa jotain herkkua, mutta katsotaan kuinka kerkeää. Tänä vuonna on vain lauantai vapaana töistä, niin täytyy priorisoida aika hyvin. Ihanaa juhannus kun tulet taas, voi kun menisit hitaasti ohi ja lupaathan olla taas taianomainen.

Enjoy

Nauttikaa läheistenne seurasta ja nauttikaa. Muistakaa myös saunoa ja syödä hyvää ruokaa. Ei saa hukkua ja pitää huolta ettei muutkaan huku. Mikä tärkeintä, muistakaa huilata ja palautua!

Ja haluaisin myös kuulla, mitä juhannus perinteitä teillä on? Niistä voisi saada inspiraatiota omiin tuleviin juhannus perinteisiin. ❤️

Ihanaa juhannusta kaikille! ❣️

//Maija

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *