Money My Life

Inspiration.

Inspiraatio. Mistä löytää aina uutta inspiraatiota? Ajattelet vaikka aamulla, että töiden jälkeen lähden heittämään muutaman kilometrin juoksulenkin. Päivän mittaan kuitenkin töissä jalat alkavat väsyä, väsyt muutenkin. Oikeastaan ainut mikä on mielessä on kotisohva, hyvä sarja ja mikäs muukaan kuin hyvä ruoka. Mikä tällaisessa tilanteessa sitten inspiroi lähtemään ulos liikkumaan, vieläpä ihan juoksemaan? Me kaikki tiedetään, että siitä tulisi aivan järjettömän hyvä olo, vaikeinta on kuitenkin se lähteminen. Tässä tilanteessa itse olen jo oppinut, että mun juoksulenkit tehdään aina aamulla. Niitä ei voi jättää iltaan. Iltaisin inspiraatio kokee aina kovan kolauksen, ainakin juoksulenkkiä mietittäessä.

Mistäs sitten saada inspiraatiota sellaiseen asiaan, mitä yrität kovasti kerta toisensa jälkeen ja koskaan se ei onnistu? Teet kovasti töitä jonkun asian eteen, mutta se ei tuota tulosta. Ketään ei kiinnosta ja koet että muut vierellä tekevät vaikka saman asian vähän vasemmalla kädellä ja onnistuvat. Onnistuvat oikeastaan edes tahtomatta. Mitä se tekee omalle inspiraatiolle? Kuinka jaksaa siitä taas sitten yrittää, aina vain uudestaan ja uudestaan? Aina sanotaan, että jos jotain oikeasti haluaa, sen eteen on tehtävä töitä eikä saa luovuttaa.. Mutta mikä on kuitenkin se raja? Jos yrität vuodesta toiseen jotain eikä se onnistu, kuinka kauan voi hakea uutta inspiraatiota, yrittää ja lopulta juosta päin seinää, taas?

Lenkeillä yleensä inspiraatio laukkaa!!

Esimerkkejä olisi paljon. Yksi hyvä voisi olla vaikka se, että aina päätät että nyt alat säästämään. Olet luonteeltasi tuhlari. Kuinka tuhlari säästää? Olen kuullut ystävän suusta, että sille ei vain voi mitään kun se raha polttelee taskussa jos sitä siellä vähänkään on. Kuinka sitten saada se raha pysymään taskussa? Itse olen löytänyt tähän loistavan keinon; pysy kotona, käy töissä ja vapaapäivinä ulkoile, kuntoile ym. Älä lähde kaupoille. Rahat säästyvät. Sitten kun sitä pesämunaa saa pikkaisen niin siihen jää koukkuun. Voisi sanoa, että taloudellinen tasapaino koukuttaa.

Inspiraatiota olisi vaikka kuinka. Vielä joskus jos sen saisi poikimaan jotain kivaa ja kova työ palkittaisiin. Monta, voi kuinka monta kertaa tekisi mieli vain lyödä hanskat tiskiin ja sanoa moro! Yritetään kuitenkin jakaa meidän inspiraatiota, se voi aina jollekin antaa jotain. Ja yritetään jaksaa uskoa siihen vanhaan sananlaskuun, että kova työ palkittaisiin aina! Eikä anneta kenenkään lannistaa meidän inspiraatiota! Ja hei, kerro ihmeessä sun inspiraatioista ja niiden lähteistä!

Uusi viikko, uudet kujeet! Kivoja kujeita sulle. ☀️

//Maija

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *