Fashion & Beauty Lifestyle

Kicks Christmas picks!

Muistan, kuinka jo nuorena kiersin Keskisen Vesan kaupalla meikkihyllyjä! Pikkutyttönä ne hyllyt näyttivät niin upeilta ja mieli olisi tehnyt ostaa kaikki meikit sieltä! Silloin suosin kovasti Isa-Doran meikkejä. Ne taisikin olla siihen aikaan kyläkaupan ”ferrari” meikeissä. Olin nuorena kova meikkailemaan ja siihen sain aikaa kulumaan tuntikaupalla. Olin todella rohkea ja kokeilevainen ja se kyllä näkyy vanhoissa kuvissa. 😁 Myös kaikki rasvat, kasvovedet ym. Löytyi ostoskorista, koska ihonhoitoa ei voi aloittaa liian aikaisin.

Tästä päästäänkin yhteen mun nykypäivän lempikaupoista, nimittäin Kicks kosmetiikkakauppa. Tänne saisin kulutettua rahaa aivan mielettömiä määriä ja Joni on jo oppinut kurvaamaan suoraan näihin liikkeisiin jos niitä vastaan tulee. Olen parin viime vuoden aikana inspiroitunut monesta asiasta ja eilen inspiroiduin Kicksin lehdestä! Ja haluan kertoa omat täsmätärpit, jotka menee omalle ostoslistalle. Tästä lehdestä löytyy myös joulukalenteri (jota muuten odotan joka vuosi). Aion tehdä hankintoja myös joulukalenterista, mutta teen siitä oman postauksen. Joten nyt kaikki silmät hörölle jotka mietitte mitä ostaa lahjaksi tyttöystävälle, vaimolle, äidille tai ystävälle. Tässä muutama täsmäisku millä ei voi mennä pieleen lahjan suhteen!

Estee Lauder toimii aina.

Tämä oli Kicksin lahjapaukkauksista oma nro.1 toive! Olen käyttänyt vuosia Estee Lauderin meikkivoiteita ja se on yksi meikkipussini kulmakivistä! Tämä lahjapakkaus on oiva valinta päästä tutustumaan kokonaisvaltaisesti Estee Lauderin niin meikkeihin kuin ihonhoitoon! Tästä pakkauksesta eniten kiehtoo Advanced night repair seerumi, mitä olen harkinnut ostavani monta kertaa! Myös huulipunat kiinnostaa, koska löysin taannoin poistokorista Estee Lauderin huulipunan, mikä oli aivan vertaansa vailla! Pysyvyys ja pigmenttisyys on aivan älyttömän hyvät! Tähän asti olen suosinut YSL:n huulipunia, mutta Estee Lauder tuntui vähintään yhtä hyvältä! Koko paketin arvo on 490€, mutta lahjapakkauksen saa 120:llä eurolla!! Toki tämän kanssa kannatta olla nopea, verkkokaupasta tuote oli jo loppunut ja osaisin odottaa kivijalkakaupoista samaa! Ai että kuinka ylellisen näköinen tuote!

Rituals tuo arkeen ripauksen luksusta.

Ritualsin lahjapakkaukset ovat vertaansa vailla. Kukapa ei haluaisi arkeen ja kylpyhyoneeseen ripauksen luksusta? Hyvä lahjaidea siinäkin mielessä, että kuluu varmasti pois eikä jää nurkkiin pyörimään. Hyvää käyttötavaraa.. Osa Ritualsin tuotteista on toki aika voimakkaan tuoksuisia, että jos ei aivan tiedä lahjansaajan mieltymyksiä, kannattaa valita joku miedosti tuoksuva lahjapakkaus. Tämän paketin arvo on: 42,90 ja lahjapakkauksena sen saa nyt 38,5€:lla. Itse tykkään eniten siitä sakura pakkauksesta. Tässä pakkauksessa kiehtoo ulkonäkö.

Kynnet kuntoon!

Kynnet kuntoon jouluksi ja uudeksi vuodeksi! Nämä värit olivat mielestäni niin herkulliset, että haluaisin nämä kaikki! Jopa tuo laventelin lila näyttää niin herkulliselta! Joulun voisi ottaa vastaan kultaisella sävyllä ja uudenvuoden hopeisella, tai miksei toisinpäin. Lahjana tämä nyt ei toimi varmasti niin hyvin kuin kaksi ylempää, mutta itse tietenkin olisin iloinen saadessani näitäkin. 😁

Jouluun on tosiaan kuusi viikkoa. Itsehän en aio jättää mitään viime tippaan… Entä sinä? Oletko ajoissa asialla vai juoksenteletko vielä aattoaamuna asioilla? Ja jos saisit itse valita noista kolmesta jonkun, mikä se olisi?

Huomenna on vuoden harmain päivä, siis nautitaan tänään tästä toiseksi harmaimmasta päivästä!

//Maija

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *